Bransjenyheter

  • Den egner seg til bomullstøy som håndklær, enkelte barneleker, matredskaper osv. Koking kan koagulere og denaturere proteinet til bakterier, og det tar vanligvis 15-20 minutter. Samtidig skal det kokende vannet dekke varene som skal tilberedes. Denne metoden er enkel og sikker.

    2021-06-15

  • Kontroller regelmessig gassovner, varmtvannsberedere, mikrobølgeovner og andre elektriske apparater på kjøkkenet for lekkasjer eller nedsenking i vanntilkoblingen, og sørg for at kjøkkenet er tørt og luftventilert. Kjøkkenutstyr kan ikke brukes ofte og ofte. Riktig bruk og vedlikehold kan forlenge levetiden til kjøkkenskap og nyte en mer elegant kjøkkenkunst.

    2021-06-10

  • I kjøkkeninnredningen, i tillegg til å vurdere fargetilpasning, bør man være oppmerksom på valg av belysning. Mange tror at hvis det er et lys på kjøkkenet, er det nok til å tenne det. Ifølge designeren er konsekvensen av dette at det dannes mye skygger på kjøkkenet, det vil si de synshemmede områdene med bakgrunnsbelysning. Dette vil påvirke stemningen når du lager mat.

    2021-06-07

  • I dag er mange unge mennesker mer fasjonable og individuelle, så de vil velge skreddersydde skap, slik at de kan møte dekorasjonsstilen de ønsker.

    2021-06-03

  • ​Mange er vant til å legge tallerkener, kniver, skjærebrett osv. i skapet, og noen stabler disse redskapene sammen, dette bidrar ikke til tørking og rengjøring av kjøkkenutstyret, og det er lett å avle frem stafylokokker, salmonella , E. coli og andre skadelige bakterier forurensning Mat kan forårsake tarmsykdommer og andre plager. For å holde kjøkkenutstyr i en god tørr og hygienisk tilstand, foreslår eksperter:

    2021-06-01

  • Den innebygde walk in closet er veldig nyttig for oss. Det innebygde walk-in-garderobeskapet har mange fordeler fremfor det tradisjonelle. Det sparer plass og er veldig vakkert. Så mange mennesker har bygget inn walk-in-garderobeskap i sine egne hjem, men mange mennesker lager innebygde walk-in-garderober. Da jeg møtte mange problemer, visste jeg ikke engang hvordan jeg skulle løse noen problemer. La meg introdusere hvordan du lager et innebygd garderobeskap.

    2021-05-26

Tlf
E-post
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept